JA TYCKER..


Jag tycker man borde få köpa på systemet när man är 18. Man får ju dricka starksprit på krogen? Man får köpa det på krogen? Så fattar verkligen inte varför man inte får köpa från systemet när man är 18.. Man är ju ändå myndig då? Man får liksom köpa cigg, köra bil och allt möjligt? ;o Fattar verkligen inte varför åldersgränsen är 20 på systemet. Inte för att jag är 18 liksom men har alltid tyckt att det varit konstigt.. Funderar nästan alltid på det när jag går förbi systemet eller nått haha...

Fråga

Anonym om DAMN.:
Saknar du att va blond? ska du bli blond igen

Svar: Alltså saknar och saknar, jag tycker jag ser mycket fräschare och snyggare ut i mörkt men känns bara som att det va mycket fler killar som raggade på mig när jag va blond haha.. Fick liksom mer uppmärksamhet ha-ha.. Men blond kommer jag nog inte att bli men funderar på att färga typ två lager slingor i sommar! =)


(gammal bild)


ÅNGEST..

Tjabba!

Kom nyss hem så har inte kunnat skriva tyvär! ..
Var i skolan, gick på bio med min extra svenska/engelska, såg Svinalängorna tror jag den hette, den var väl ganska bra, lite ''sorglig''.. Men det är ingen film jag rekomenderar att se precis.. Sen mötte jag och Rengin upp Ariz och vi drog på öppet hus i Jakobsberg. Jag och Ariz drog till YTC ( bygg och målare ) för att checka in alla snygga killar haha ;) Den låg precis bredvid HTC som jag kollade på.

Men fan asså, hittar verkligen ingen bra skola. Vet vad jag vill bli och vilken linje jag vill gå på men har ingen j*vla aning om vilken skola jag ska söka till.. Men aja, vi hörs snart. Min kamera har tyvär slut på batterier men ni kan få två bilder ifrån fredags ;)


Nu ska jag kolla film,


Ifall ni undrar..

.. Ni som läste min blogg förut och inte känner mig.
Ni kanske undrar vad som har hänt mig på sista tiden eftersom jag hamna på maria, blev hemkörd, gick aldrig till skolan, brydde mig inte om vad min mamma sa och allt sånt där. Fyfan vad jag har dåligt samvete för det. Karma tillbaks asså.. Måste ta igen jätte mycket saker från åttan nu liksom och nu kan jag nästan aldrig gå ut och festa om jag inte sover borta..

Jag flyttade till ett jourhem under sommarlovet, skulle vara där hela sommarlovet men klarade inte ens en vecka. Det var liksom på landet i uppsala!... Sen bodde jag hos min mamma i några veckor och flyttade sen till ett nytt jourhem i Vårby gård, trivdes super bra där! Hade bra tider, fick sova borta typ varje helg, alla var snälla och dom hade två super gulliga hundar! Men ni som har med soc att göra kanske vet att man bara kan bo i jourhem i ungefär 4 månader så just nu bor jag på Östermalm hos en ensamstående tjej som heter Lotta. Det är nära skolan men jag vantrivs här.. Det är dåliga tider, får nästan aldrig sova borta och jag och Lotta har ingen bra kontakt, vi kan inte prata om nånting och vi är 99% olika varandra. Men soc håller på att leta ny fosterfamilj till mig, det kommer väl ta ett tag så jag bor här sålänge tyvär..

Ni som går i åttan och skolkar mycket, inte lyssnar på föräldrarna och skiter i era tider... Lugna ner er med det säger jag bara.. Om jag hade en ända önskan så skulle jag spola tillbaka tiden, gå i skolan och självklart festa men man behöver ju inte göra sina föräldrar oroliga liksom. Då skulle jag just nu inte behöva oroa mig för att gå om en klass och jag skulle bo hemma!


Jag och en av mina hundar i gamla jourhemmet!

DAMN.

Alltså jag förändrats så mycket hela tiden ;o


2008

2009

2009

2009

2009



Ni måste ju hålla med om det! ;)

Min söndag.

Ja idag har jag väl inte gjort så mycket men kortfattat så mötte jag upp min fostermamma och köpte gymkort, gymkläder och underställ för ska ju åka till Romme med skolan snart! Sen så åkte jag hem till min mamma, mötte upp Rengin och Natalia en stund och åkte hem.

Nu sitter jag nyduschad framför datorn och deppar över att det är skola imorgon..



Haha mitt underställ, woho, snart är det romme time!
Ignorera handuken på håret =)

Börjat blogga igen!

Tjena alla tuffingar!

Nu har jag bestämt mig för att börja blogga igen!
Nu ska jag bara vara mig själv och jag tänker inte blogga för att jag vill bli bloggerska.
Jag tänker blogga för att det jag tycker det är kul,
men det klart att det är ju kul med lite läsare också!
Men ja, för er som läste min blogg förut så var jag ju.. ja vad ska man säga.
Jag var inte mig själv.

Men iaf, jag kan inte lova att jag bloggar lika duktigt och mycket som förut,
men ska försöka! :)

Eftersom det är söndag så ska ni få några bilder från i fredags!



haha ja.. vi hade kul =)

Hörs senare!


RSS 2.0