-

Tjaa, sitter i skolan och ska jobba engelska, har precis gjort klar min gymnasieansökan så de najs! Tog tyo thorens, två i sollentuna, bernadott och som sista val jensen haha. Kommer ändra alla val ändå sen.. Efter skolan ska jag iaf träffa Amar och gymma och sola kanske.

Vi hörs senare, puss!






SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN

berätta om dina närmaste vänner som du har haft de senaste åren
Svar: förstår inte riktigt vad det är jag ska berätta haha.. men Towe umgicks jag väldigt mycket med förut, vi hade det jätte roligt hela tiden, lite bråk var det väl men så är det med alla. Hon flyttade utanför stockholm så vi har typ tappat kontakten.. Sen umgicks jag väldigt med Johanna typ varje dag i ett halvår men vi började bråka väldigt mycket om typ killar.. Sen blev vi vänner men vi umgicks bara ibland sen flyttade hon också och vi träffas väl lite då och då när hon kommer till stockholm. Sen var jag väldigt bra kompis med sofia, vi umgicks också vaarje dag, varje helg och så. Men när man är med varandra föör mycket blir man ju som syskon och börjar tjafsa om mycket så vi tappade väl kontakten lite men nu umgås vi ibland, typ en eller två gånger i veckan! Sen var jag väldigt mycket med Ariz ett tag men vi förlorade kontakten ett bra tag för att vi började umgås med andra människor men nu umgås vi ibland typ på helger eller tar en fika på vardagarna! Sen har vi ju Rebecka, vi hade väl några småtjafs ibland men dom löste sig snabbt! Vi hade perioder där vi umgicks varje dag och varje helg sen kanske vi inte va med varandra på en månad. Det varierade men nu så umgås vi ibland! :) Har ju många nära vänner och har haft många nära vänner men det är väl dom jag umgåtts med meeest meeest meeest dom två senaste åren typ.


Hej har några frågor, läste din blogg typ 24/7 förut xD Kul att du börjat blogga, men iaf.

När fyller du år?
Hur är din personlighet?
Vilka bästisar har du haft genom åren som gått?
Känner du någon i Älta eller Haninge? :)
Hur håller du dig smal? :D
Hoppas du svarar :D
Svar: Så kul att du tycker det, hoppas du fortsätter läsa! :)
Jag fyller år den 26e december haha, sent sent, jag vet... =)
Ja det kanske inte jag kan svara på men jag är väl en glad och generös tjej haha.. Lite tokig och konstig säger vissa.. x) Jag tycker småtjafs är onödigt men såklart kan även jag irritera mig på småsaker ibland om jag är på dåligt humör men nu för tiden är jag alltid glad! :D
Nej det tror jag inte.. haninge kanske jag gör, Rebecka bor ju där iaf haha! :)
Alltså jag är ju normalt smal om jag ska vara ärlig, jag är inte tjock men inte smal, jag är normal. Jag äter mycket och tränar sällan haha. :) puss


hur lång är du?
vilken kukstorlek tycker du är bäst? 10cm? 15cm? 20cm+?
favoritfilm?
favoritartist?
favoritställning? ;)
Svar: 170 cm ungefär..
Haha jadu, 16 cm minst om du så vill veta :)
Jag vet inte favoritartist eller film, är så dålig på att komma ihåg filmer och har många artister jag tycker är bra! Och favoritställning tänker jag tyvärr inte svara på i min blogg haha.


hur många har du haft sex med?
När förlorade du din oskuld? var det med någon du kände eller nyligen träffat?
Svar: Haha förlåt men den frågan tänker jag inte svara på för när jag var fjortis hade jag sex med ganska många när jag va full...
Jag förlorade min oskuld i slutet av sommaren 2009 tror jag, eller typ september eller nått? Nej jag kände inte han så bra tyvärr.. jag ville bara få det överstökat dum som jag var.


kan inte du visa lite bilder från din fjortistid? asso när du hade rosa läppstift och va blond.
Svar: Jag har ju visat ett antal bilder från mina små fjortistider men kan lägga in några till någon gång haha, men checka in min gamla blogg i november och december 2009 http://Norafredriksson.blogg.se ;)


läste din blogg hela tiden förut! Du borde blogga mer hehe.. men har lite frågor om kärlek och fritid :P

Vad är ditt längsta förhållande?
När var du ihop med någon senast?
Gillar du någon just nu? :)
Festar du varje helg? :P
Svar: lite mer än 3 månader.. har inte hittat en bra kille tyvär, eller så har jag varit dum!
Ja ihop och ihop, vi var väl lite mer på g kan man väl säga och det var typ i september 2010. Har inte hittat någon sweet kille som jag verkligen gillar =)
Nä det gör jag inte =)
Haha nej fan, jag festar väl ibland men alltså jag kan ju vara nykter en helg om man säger så :)

Gud vad alla är sexfixerade och vill veta så mkt om ditt privatliv!
Älskar att du har börjat blogga igen :D
Iaf, här kommer min fråga; Varför började du blogga igen? Hur många läsare per dag har du ungefär? :)
Svar: Haha ja... xD Jag vet inte, saknade att blogga, kan tycka det är sjukt kul ibland. Då har man en större anledning att ta mer bilder och mer bilder är mer minnen! :D Alltså just nu så är jag inte speciellt bra på att blogga eftersom jag inte har något internet där jag bor just nu men runt 60-70, men ibland om jag inte bloggar på typ 2-3 dagar kan det sjunka ner till 10 st haha. Men på min förra blogg hade jag runt 5-600 :)


Hur mycket pengar tjänar/får du i månaden och vad lägger du ner pengar på? :)
Svar: Bra fråga emil haha, eh jag får 1000 kr en gång i månaden, sen får jag ju pengar till saker jag behöver eller vill ha och så får jag 250 kr varje fredag av min jourmamma och det läggs tyvärr oftast ner på alkohol och cigg haha. Det andra går väl till kläder och löshår och smink och sånt där som alla tjejer köper ;)


Hur gammal är du?
Röker du?
vad dricker du på helgerna?
Vilken skola går du i?
Var bor du?
Svar: 15, fyller 16 i december. Alltså 95a :P
Ja tyvärr men försöker sluta!
Haha cola för det mesta!
Matteusskolan i odenplan.
Bor i jourfamilj just nu i vårby, annars bor min mamma i akalla.



Vilket gymnasium ska du söka till? och vilken inriktning?
Svar: Jag har ingen aning om vilken skola men ska söka till typ barn och fritid eller beteende.


brukar du sminka dig och fixa mycket när du ska till skolan?
hur mycket pengar får du i månaden?
Svar: Nja inte så mycket men jag sminkar mig lite och plattar håret och så.


Finns det många som du hatar...?
Varför sköter du inte skolan?
Svar: Nja hatar och hatar, men jag ogillar många! :)
Haha det vet du inget om så ssh.. jag går till skolan varje dag och håller på att ta igen saker från åttan nu, kan hända att jag kommer sent någon gång eller skippar första morgonlektionen nåån gång men jag sköter skolan jätte bra. I åttan så skolkade jag nästan varje dag iof men inte längre.


Vad lyssnar du på för musik?
Har du varit kär någon gång? :P
Svar: Det är olika, men typ R'nb och svensk rapp för det mesta men ibland kan jag sitta och lyssna på housemusik fortfarande! Nej det har jag inte, inte riktigt kär.

berätta lite hur man hamnar i fosterfamilj? hur känns det när man får det beskedet? och vad skulle hända om du hade sagt nej?
Svar: Ja, alltså det är ju olika... Jag lyssnade aldrig på min mamma, jag respekterade inte hennes regler och fick henne att vara orolig. Kom hem typ 5 varje helgmorgon och pratade knappt med henne. Eller så kom jag inte hem alls och hörde knappt av mig och stängde av min mobil. Sen hamnade jag på maria ungdom två gånger, blev hemkörd pga för mycket alkohol i kroppen, jag åkte fast för snatteri och skolkade för mycket och hängde på plattan. Får man för många anmälningar till soc så hamnar man tillslut i jourfamilj eller fosterfamilj. Vissa som röker på och har åkt fast flera gånger eller misshandlat massa människor får ju värre skit, dom kan bli LVU-placerade eller hamna i behandlingshem utanför stockholm i flera år och vissa får inte ens träffa sina föräldrar. När jag fick veta att jag skulle flytta blev jag inte så jävla chockad, visste att det skulle komma förr eller senare, nästan alla mina kompisar bodde i fosterfamilj. Jag blev ju ledsen men tänkte att jag kommer väl lära mig min läxa. Egentligen ville jag bara rymma och aldrig mer komma tillbaka men allt blir bara värre då... Jag kan inte säga någonting om soc har gjort en planering. Ens föräldrar kan säga något ibland, om det är frivillig placering men det här var ju vad soc tyckte!


FRÅGESTUND



Fråga vad som helst,

Svarar på ALLT IKVÄLL eller imorgon!  ;)


In school

Fortfarande inget internet i Vårby men ska till mamma idag så då blir det mycket bloggning kan jag lova! Igår så träffade jag Alex, Ariz, Sofia, Amar, Sara och Sara och va lite i stan och fikade typ. Och idag så skulle jag egentligen gymma men vi kör imorgon istället! Ska till Rinkeby med Natalia och köpa linser haha.. Sen ska jag bara softa hemma hos mamma och mysa! =) Kommer starta igång en frågestund ikväll så ladda med frågor nurå ;) Vi hörs senare, puss!


Inget internet....

Hejsan svejsan, har inte haft internet på ett bra tag som ni kanske har märkt. Men har inte gjort så mycket, har flyttat till vårby nu och det är så mycket bättre! Ska skaffa internet så fort jag kan, är hemma hos min mamma just nu så idag kan jag blogga iaf! Och ja, i fredags så var jag och Ariz på chillkrök i Stureby och igår så var jag bara hemma med min jourmamma!

Ska iväg till solna snart och möta min mamma, vi ska kolla runt lite på kläder och sen ska vi äta på kinaresturang! Vi hörs senare ikväll, puuss!


Rommee!

Tjaa, var ju som sagt i Romme i lördags, det var sjukt kul meen jag ramlade väldigt många gånger och har typ skadat svanskotan men det är chiiill :D här kommer lite bilder!


Haha Natalias, Edrinas, Rengins och mina snacks på bussen!
Haallå? Det är fucking tre timmars resa! =)

Natalia och Fanny!

väääldigt vackert väder! :)

Jag och Natalia, haha :)


Rengin: HAHA KOLLA EDRINA! xD

Och sen ramlade hon...

I liften, åkte fan röda backen! Nästa gång blir det svarta! =)


AHAHAHAHA :O

HADE FAN ÄKTA HÅR DÄR!


TJAAATJAAA

Sitter hemma hos mamma och dunkar fjortisdunk hahaha, don't know why men är på så jävla bra humööör!.... Vi ska iaf bara kolla på film och chilla med livet assååå...


morgonpigg?

TJAAA, nu är jag på mycket bättre humör, va så j*vla irriterad på min fostermamma igår men snart så flyttar jag! Nu ska jag snart till skolan och göra nationella prov i svenska, sen ska jag kanske gymma och sen åka till min mamma, yey! Vi hörs senare!


ARG, IRRITERAD, SUR......

... så är verkligen inte på blogghumör.

okeeeej?

[email protected] säger:
ÅS hej (L)
så*
va gör du :) ?
fan av snygg bild (L)
Nora Fredriksson säger:
haha aa man ser ju inte så mkt men tack xd
[email protected] säger:
skit fina bröst i allfall (L)
förlåt om ja e för på (L)
Nora Fredriksson säger:
hahaha eh okej....... :-O
[email protected] säger:
förlåt(L)
hur gammal är du?(L)
Nora Fredriksson säger:
16, durå :P
[email protected] säger:
15(L)
Nora Fredriksson säger:
okki (Y)
[email protected] säger:
Är du bi? :)
Nora Fredriksson säger:
nej tyvär :P
[email protected] säger:
Okej aja är hoppas de är okej(L)
Nora Fredriksson säger:
jarå ;P
[email protected] säger:
ja bor i älvsjö (L)
Men kan ja få nån bild på dig?
Nora Fredriksson säger:
varför :P
[email protected] säger:
vill ha en :)>3



hahahahahahha......

höhö

Den försvinner inte ur mitt huvud asså.. har sjungt på den hela dagen x)


BYEBYE ÖSTERMALM

Tjaaaa, haha låg och kolla på vänner på datan igår till typ 1 och somnade... Men ja, idag så har jag varit i skolan, gjorde nationella, gick fett bra!..Tror jag.... Sen åkte jag till min gamla jourmamma och nu är det bestämt, jag flyttar dit nån gång nästa vecka! Fan va kul!

Ni tänker nog, varför vill hon bo i vårby istället för östermalm? Eftersom det är så centralt och nära till skolan och blabla. Men man bor ju hellre lite längre ifrån stan där man trivs än i stan där man inte trivs. Ni anar inte hur jobbig min nuvarande fostermamma är.. Riktig östermalmtant. Äter typ bönor till middag liksom -.- Aja, bjuder på en bild jag tog för typ ett halvår sen när jag bodde i vårby! :)


SMINK

Tänkte berätta vilket smink jag använder för att tipsa lite ;)






I.d puder/foundation helt klart! Det håller länge och täcker super bra och det känns inte ens som man är sminkad, men köp kitet på åhlens istället för 1000, då får ni typ 4 burkar som räcker hur länge som helst och typ 3 borstar tror jag, nått sånt. Medans en liten fjuttburk kostar 400.




Ja och mascaror varierar det väl med men tycker nästan alla MaxFactor mascaror är bra men det är väl dom två jag alltid har i min lilla sminkväska!




Sen bara vanlig eyeliner från H&M, varför köpa en eyeliner för 300 kr när dom räcker lika länge liksom? Tycker den från H&M är bra haha...

ÅHH JÄVLAR...

... vad jag är trött! Har liksom klivit upp tidigt, varit i skolan, simmat och gymmat! Fan va jag är duktig. Förresten, bloggade inte igår för att min fostermamma stängde av internet för hon tyckte jag skulle umgås med henne... -.- Satt och spelade spindelharpan på mitt rum för att irritera henne hehe ;)

Soc ringde mig idag och kanske ska flytta tillbaka till min gamla jourfamilj i vårby, yeeey! :) Iaf, nu är jag dödstrött, ska bara ligga och kolla på filmer nu och sen soooova! Kanske blir nått blogginlägg senare! Cya


Fråga och svar

Anonym om Dags att gå till sängs..:
gud vad glad jag är över att du har börjat blogga igen! Läste din blogg jämnt och ständigt förut och tillochmed när du hade ''bloggpauser'' så gick jag ändå alltid in på din blogg. Men nu till min fråga till dig..är du fortfarande vän med johanna hugosson?
ps; i love you :)

Svar: Jaha, va roligt! :) Skriv gärna ditt namn nästa gång hehe. Ja alltså vi är väl vänner men vi har inte träffats på länge eftersom hon inte bor i stockholm. Senast jag träffade henne var på hennes födelsedag när hon var i stockholm och det var i slutet på november. Men vänner är vi, men såklart inte lika bra som förut. puss


TJAAA

Hejsan hoppsan! Har inte skrivit för att har inte haft tid hehe... Var på krök i solna igår med några iaf, det va riktigt nice till det hände en grej i slutet.. Menmen, idag ska jag ta det lugnt för är sjukt trött, har bara kollat på tv hela dagen och träffat Natalia och Rebecka en stund. Nu ska jag kolla på film och så hörs vi snart!

Fick inte så många bra bilder men försökte iaf!

Hon slickar inte hennes fot på riktigt haha..




Dags att gå till sängs..

Är inte ett dugg trött, menmen det är skola imorgon och jag ska upp tidigt!
Så vi säger godnatt nu,
bjuder på en bild från förra våren, haha sitter typ och pinkar xD


PUSS PÅ ER!


ROLIGA GÅTOR!

Gåta: En man går in på en bar och beställer en tequila, då tar bartendern fram en pistol och siktar på honom. Varför?
Svar: Han hade hicka. (Bartendern försökte skrämma bort hickan hahaha)


Gåta: Hur tröttar man lättast ut en blondin?
Svar: Man sätter henne i ett runt rum och ber henne sätta sig i hörnet.

Gåta: Om det funnits mobiler på Hitlers tid, vad tror ni han skulle haft för inställning då?
Svar: Judlöst..






Frågor och svar

Dana om Hej jag har tråkigt:
Hej, bra att du bloggar igen!
Kan du berätta vad som har hänt med towe, och vet du när hon kommer tilbaks? (:

Svar: Ja alltså för det första så vet jag inte mycket mer än att hon bor just nu på landet i uppsala och verkar trivas jätte bra där, hon har börjat i skolan där och så. Tycker det är skit kul att hon trivs och skit bra att hon förändrats så mycket ( när det gäller att sköta sig osv. ) men självklart saknar vi alla henne.. Jag vet faktiskt inte när hon kommer tillbaka, men hon har ju varit borta i mer än ett år nu och eftersom hon går i skola där så, antingen i sommar eller när hon blir 18 skulle jag tro. Har tyvär inte snackat så mycket med henne, men det är vad jag har hört från några som snackat med henne! Puss


Anonym om HELLUUU:
var e tröjan ifrån :)

Svar: Den är från Ralph Lauren, fick den av min fostermammas dotter, gissar på att det va ett tag sen hon köpte den. :)



Saknar dig gumman!...


Hej jag har tråkigt




tjo tjo

Tjo tjo haha, det borde bli det nya ''cha cha'' hehehe... Är hemma hos mamma nu iaf och typ duuuunkar musik för hon har inte kommit hem än hehe. Har inte så mycket att skriva just nu men hörs snart fan!

Bjuuuuder på en bild, tagen för typ en vecka sen haha.


haha...

Hahahahah... kolla på hela! =)


NÄMEN GODMORGON

Godmorgongodmorgon, sitter i skolan just nu och lyssnar på musik och är fett taggad för imorgon! wooohoo! Haha men iaf, idag ska jag hem till mamma så då blir det nog mycket blogg för har med mig min kamera och så har jag ju webbkamera där! Btw, designen är tillfällig, ville ha en enkel men ska fixa den så snart som jag har börjat få lite mer besökare! =)

Förresten. Burlesque eller vad fan den hette var sjukt bra!


Bild från nyår! :)


-

Börjar fan 8 imorgon så ska försöka sova nu... Good luck Nora.. :(

Som sista inlägg idag kan ni få en bild som jag döpte till Nora-humor på datan!




( tvättmedlet heter comfort hahahaha)

GODNATT! :D

Jag har trååkigt!

Har ställt 5 frågor till mig själv haha...

När tycker du det är lämpligast att förlora oskulden?
Alltså ärligt talat så tycker jag inte åldern spelar så stor roll, men man borde ju vara minst 14 år tycker jag. Men nu för tiden knullar 11 åringar runt haha. Menmen när man känner sig redo är det bara och kööra på tycker jag!

Har du varit kär?
Allvarligt talat, nej. Jag har bara varit lite sådär småförälskad som gått över på 2-3 månader. Och när folk frågar mig den frågan, så tänker jag liksom.. Eh, jag vet inte. Och om man får den frågan och svarar ja, så har man det. Då vet man det! =) ...

Är det bättre att bo i östermalm än i vårby?
Klart att det är skönare eftersom det är så nära till skolan och så centralt liksom.. Men bor hellre en halvtimme från stan i en familj jag trivs i än i stan, nära till allt i en familj jag inte trivs i så bra..

Vilket gymnasium och vilken inriktning ska du välja?
Jag har ingen aning om vilken skola jag ska börja på men jag ska gå barn och fritid, det är roligare och lättare att komma in på än typ sam, och som några kanske vet ska jag ju bli polis! Oj oj, akta er för mig! ;)

Om du fick byta utseende med en kändis, vem skulle du välja?
Tror det blir Megan Fox! :)




GRRR.....


BIOBIO

Nu ska jag och Belly gå och äta suschi eller thai, vi får se!
Sen ska vi på bio och se Burlesque så vi hörs ikväll! ;)


Snart är det fredag!

oh yeah babyy, just drink and be happy! :D






like us haha, förlåt ariz! =)

HELLUUU

Tjaaa! Va så jävla irriterad och trött igår så bloggade tyvär inte men aa, idag har jag varit i skolan bara. Ska på bio med min fostermammas dotter om typ två timmar, de blir ju myyys! Vi hörs snart babes! ;D


oh yeah, I'm so hot today haha! ;D

Godmorgon

Godmorgon allihopa!

1 Februari nu fan! Känns som att det var jul för en vecka sen ju ;) Tiden bara flyger iväg! Snart är det vår!
Sitter iaf i skolan just nu och jobbar SO! Tog bara en liten bloggpaus hehe.. Efter skolan ska jag iaf gymma,
mer blogg blir det när jag kommer hem!

Bjuder på två bilder från sommar 2010, gah vad jag längtar till sommaren!




RSS 2.0